Potpisan ugovor
0

ASA grupacija ekskluzivni sponzor 15. SFF-a

Sarajevo-x.com
Ekskluzivno sponzorstvo ASA grupacije 15. Sarajevo Film Festivala predstavljeno je na konferenciji za novinare koja je održana danas u dvospratnom otvorenom ASA autobusu, koji će ujedno biti i jedna od najvećih atrakcija tokom SFF-a. Potpisivanjem ugovora zvanično je potvrđen nastavak uspješne dugogodišnje saradnje.

"Ponosni smo što smo i ove godine ekskluzivni sponzor prestižnog umjetničkog događaja koji učini da Sarajevo danima vrvi od mladosti, talenta, kreativnosti, smijeha, muzike i filma. Grad je tada napunjen pozitivnom energijom okupljajući ljude različite boje kože, vjerskih ubjeđenja, spola i godina u ljubavi prema životu i filmu", izjavio je Emir Ahmetagić, član Uprave ASA Holdinga. "Godinama vozimo filmske zvijezde po gradu, a od ove godine ih i virtuelno prevozimo na željene destinacije. Volkswagen je već sedmu godinu zaredom oficijelno vozilo festivala, a sada se uključila i naša firma iz oblasti informacionih tehnologija Establish".

Više od očekivanja biće svakako i ASA bus koji će osigurati da se filmske zvijezde festivala upoznaju sa bogatom historijom i kulturom Sarajeva, posmatrajući ga iz jednog sasvim drugačijeg aspekta. ASA bus se neće samo vidjeti, već i čuti. Tokom festivala biće domaćin DJ partija doprinoseći festivalskom ritmu Sarajeva, saopšteno je iz ASA grupacije.

Sedmu godinu zaredom Volkswagen doprinosi jedinstvenom spoju filmskog okruženja i prepoznatljive podrške ove kuće filmskoj umjetnosti.

"Ukupno 23 vozila su na raspolaganju festivalu tako da će i ove godine Volkswagen zablještati na crvenom tepihu. Svjetskim filmskim zvijezdama, Sarajevo ne nudi samo toplu dobrodošlicu, već i osjećaj sigurne i udobne vožnje", izjavio je Ismir Omeragić, brand manager Volkswagena.