Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ću neke svoje slike iz VII osnovne potpisati sa A.Hitler i prodati dok još ima budala.
Mozda moji sugradjani nekad shvate da je Hitler najvece zlo koje je planetu zemlju ikad zahvatilo! Uvijek se iznenadim kad budem kod famelije u Berinu i odem u "Neue Wache" na ulici Unter den Linden i procitam tablu na kojoj se Nijemci izvinjavaju za pocinjeno zlo i gdje 8 vodecih institucija Njemacke jos uvijek licno svako 7 dana polaze cvijece za oko 10.000.000 ubijenih ljudi u logorima i drugih 50.000.000 ubijenih tokom WW2! Respekt Deutschland fur alles was eure Nation fur diese Welt leistet!
@Sarajevo_sg,brate dragi,komentar ti je OK,ali napisati" famelije"...?
@LUCKIES Naravno da je svjetska, kapitalisticka ekonomija stalno podrvrgnuta nestabilnosti, i da je tad bilo jako labavo (pa cak i sada), i da bi mozda doslo do rata. Ali njegov bolesni um je definisao obim brutalnosti koji je taj rat donio, i taj bolesni um je nazalost uspio da fascinira mnoge ljude i da obrati njihovu paznju, pa cak i paznju miliona njemaca 30-tih godina. Ja ipak smatram da njega nije bilo, da bi stvari drugacije izgledale, cak i u slucaju rata.
Kupac je s bliskog istoka... Ma kupio neki bogati jevrej za svoju privatnu kolekciju
Ko bi rekao da ima umjetnicku stranu.
Da je tad uspio da proda ovu sliku za toliko love, vjerovatno ne bi ni doslo do WWII.
Da nisu Francuska i VB tadašnje kolonijalne sile i ono sto je danas Amerika, objavile rat Njemackoj vjerovatno ne bi doslo do onakvog krvoprolića.
@LUCKIES Ma ne lupaj ti, interpretiras pogresno. "...industriju Njemacke na noge kad je dosao na vlast" Upravo o tome govorim, ne bi ni dosao na vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo ne znam ko ove gluposti kupuje?