Peta u nizu
118

Kreativna antistres terapija: Narcisa Turković promovisala Bojanku za odrasle "Čarobna zemlja"

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Narcisa Turković promovisala je danas u sarajevskoj Vijećnci novu, petu u nizu, Bojanku za odrasle "Čarobna zemlja" u kojoj ćete imati priliku pogledati 30 njenih radova u stalnoj postavci.

"Čarobna zemlja" sadrži nešto složenije forme i crteže (ljepote bh. dvoraca, samostana, džamija, mostova i drugih kulturnih, historijskih i prirodnih bogatstava) sa mnogo više detalja koji će donijeti nezaboravne trenutke radosti i opuštanja.

Dosadašnja četiri izdanja bojanki za odrasle, koje su izazvale veliki interes u našoj regiji, garant su da je pred vama još jedna zanimljiva antistres bojanka za odrasle koja će vam pomoći da svoje vrijeme ispunite kretivnošću i oslobodite se nakupljenog stresa.

"Osim toga što su zanimljiv način da iskoristite svoje vrijeme, bojanke za odrasle pružaju mogućnost opuštanja i oslobađanja od stresa. Samo su dvije stvari na koje možete misliti tokom bojenja: koju boju odabrati i kako ostati u okviru iscrtanih linija, jer sigurno ne želite da vam neko kaže da vam bojanka izgleda kao da ju je bojilo vaše petogodišnje dijete. Kao punoljetna osoba potpuno ste odgovorni za pokrete vaše ruke ali ako i pogriješite pa vam bojica pobjegne u susjedno polje bit će to znak da se pomalo opuštate i oslobađate stresa kojeg su vam prenijele radne kolege, supružnik ili nezadovoljna prodavačica", navodi PR tim projekta "Bojanka za odrasle".