Nakon deset godina
9

Kraj još jednom braku u Hollywoodu, ni odlazak kod bračnog savjetnika nije pomogao

E. Sk.
Foto: AFP (Foto: EPA-EFE)
Foto: AFP (Foto: EPA-EFE)
Glumački par Christina Hendricks i Geoffrey Arend nakon deset godina braka odlučili su se razvesti.

U zajedničkoj izjavi na Instagramu otkrili su da su zajedno odlučili da je došlo vrijeme da svako krene svojim putem, a brojni fanovi ostali su iznenađeni njihovim ljubavnim krahom.

"Prije 12 godina smo se zaljubili i postali partneri. Zbližili smo naše porodice, smijali se, imali predivne prijatelje i bili blagoslovljeni nevjerovatnim prilikama koje su nam se pružile. Danas zajedno krećemo korak dalje, ali odvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo zajedno raditi na tome da se brinemo o našim psima. Uzet ćemo vremena da ponovo pronađemo sebe u ovom prijelaznom periodu i zahvaljujemo vam na strpljenju i podršci", napisali su uskoro bivši supružnici.

Christina je najpoznatija po ulozi u seriji "Momci s Madisona", dok je Geoffrey srce publike osvojio u ABC-jevoj seriji "Tijelo je dokaz".

O njihovom razvodu špekuliralo se i prije nekoliko godina, a navodno se nisu slagali jer je Geoffrey teško podnosio Christininu slavu i status seks bombe. Navodno su brak pokušali spasiti odlascima kod bračnog savjetnika, no čini se kako je ipak sve bilo bezuspješno.