Poručila da je mrzi
32

Kourtney Kardashian jecala u traileru nove sezone realityja, Kim nazvala vješticom

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Tenzije još uvijek postoje između Kim Kardashian i njene sestre Kourtney Kardashian Barker u novoj sezoni showa "The Kardashians", što potvrđuje trailer u kojem je Kourtney naziva vješticom i poručuje joj da je mrzi.

U novom traileru za četvrtu sezonu Huluove reality serije, koja je prikazana u utorak, Kourtney priznaje da je "bilo mnogo tenzija", dodajući: "Zaista je teško gledati ljude kako pričaju o vama. Ne osjećam se shvaćenom".

Potom video prikazuje Kim dok razgovarajući telefonom traži od svoje sestre odgovore o trenutnoj situaciji u porodici, pitajući Kourtney: "Jesi li sretna? Ti si druga osoba. Mrziš nas. Svi smo pričali o tome".

Kourtney joj je odgovorila da "dodaje ulje na vatru" u svađi te da traži od drugih da zauzmu strane. Konačno, Kourtney je dosta i plačući govori Kim telefonom: "Ti si samo vještica i ja te mrzim."

Khloe Kardashian tada u ispovjedaonici izjavljuje: "Ove stvari su popravljive. To nas neće slomiti".

Nakon što Khloe obavijesti njihovu majku Kris Jenner o tekućoj svađi između njenih sestara, ona se pojavljuje izbezumljeno u trejleru.

"Više ni ne pričam o tome", kaže Kris, dok briše suze, "Porodica je najvažnija stvar u mom životu i moja je odgovornost da se pobrinem da svoju porodicu održim na okupu".