Večer humanosti
0

Klix.ba Humanitarnim partijem završen 7. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

Klix.ba
Sinoć je Klix.ba Humanitarnim partijem zatvoren 7. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market. Sav prihod u PAN Winter Pubu od prodaje hrane i pića je doniran u humanitarne svrhe.

Argeta Junior Play House, toplinski izolirana igraonica je bila mjesto gdje su mališani mogli da uz zabavne interaktivne radionice usvajaju novo znanje prilagođeno njihovom uzrastu te kvalitetno provedu svoje vrijeme ukrašavajući jelke i plešući sa Patkom Juniorom i Super Štekom.

DJ Santa Sister, na centralno pozicioniram BH Telecom Ultra Stageu je svojom odabranom prazničnom muzikom dočarala blagdanski duh ali i davala podlogu klizačima na Jaffa klizalištu koje zahvaljujući Općini Centar i općinskom načelniku Nedžadu Ajnadžiću nastavlja sa radom do 11. februara a termini klizanja su besplatni.

Coca-Cola Selo Djeda Mraza je privlačilo ogoman broj turista i građana. Ovaj posebno ukrašeni dio Marketa je bio plodno tlo za stvaranje novih uspomena. Svakog vikenda je bio Tuborg Beer Pong Tournament a jučer je održano finale sa vrijednim nagradama.