magazin
89

Kinez udvostručio nagradu: 100 miliona eura muškarcu koji zavede njegovu kćerku

Klix.ba
Chaova kćerka s partnericom
Chaova kćerka s partnericom
Milijarder iz Hong Konga, koji je nedavno ponudio 50 miliona eura bilo kojem muškarcu koji će njegovu ćerku preobratiti u heteroseksualku, udvostručio je ponudu.

Cecil Chao odlučio je sada ponuditi skoro 100 miliona eura nakon što se hiljade potencijalnih mladoženja javilo u želji da uvjere njegovu kćerku da se uda za nekoga od njih.

Chao se ne može pomiriti sa seksualnom orijentacijom svoje 34-godišnje kćerke i insistira na tome da je još uvijek sama iako se prije dvije godine udala za svoju partnericu Sean Eav.

Bogataš se požalio malezijskim novinarima da unatoč tome što je ponudio toliko novca i što se javilo 20.000 muškaraca, Gigi još uvijek nije u heteroseksualnom braku.

On tvrdi da se ne želi miješati u kćerkin život već je samo želi vidjeti u sretnom braku s potomcima.

"Koliko god novca moj otac ponudio, to neće utjecati da se promijenim i počnem muškarce gledati drugim očima", rekla je Chaova kćerka.

Ona je rekla da će biti sretna da se sprijatelji s nekim muškarcem koji bi bio voljan donirati novac njenoj fondaciji Faith in Love.

"Hvala ti, tata. Volim i ja tebe", rekla je ona.

Nakon prve ponude njenog oca, ponude su počele stizati iz svih krajeva svijeta. Iako je bilo zanimljivih i duhovitih muškaraca, gospođica Chao jednostavno nije zainteresirana.