magazin
11

Kinđurijada je ponovo u gradu: Najbolji kinđur ide u Gardaland

Klix.ba
Nakon tmurnih dana dolazi ljeto, a ljeto znači povratak najluđeg provoda u gradu – Kinđurijade. Za sve željne dobrog raspoloženja i pozitivne energije, organizatori su ponovo pripremili bogat program koji će učiniti ovu noć nezaboravnom.
Jedanaesta Kinđurijada održat će se 6. juna u sarajevskom Domu mladih, s početkom u 21 sat. Ulaznice će biti dostupne po cijeni od 8 KM, uz mogućnost kupovine grupne karte 3+1 gratis u iznosu od 25 KM.

Kako dobra zabava ne može proći bez dobre muzike, za provod uz otkačene boje i stilove bit će zaduženi DJ Ahmaad, Bonjasky, El Mano, Focho i Hator Master, koji će svojim ritmovima osigurati plesanje do jutra.

"Bh. broj 1 brend za zabavu" nastavlja tradiciju nagrađivanja kreativnosti i originalnosti, tako da će najbolji Kinđuri imati priliku prošetati Antifashion pistom i osvojiti luksuzno putovanje u Gardaland za dvije osobe. Da bi atmosfera bila potpuna, svima koji ne budu dovoljno maštoviti u pripremanju outfita pomoći će make-up team na ulazu u dvoranu i tako ih pridružiti paradi kiča u najluđoj noći u godini.

Zbog elementarne nepogode koja je zahvatila Bosnu i Hercegovinu, posjetioci će moći dati svoj doprinos u humanitarnoj akciji, a novac će biti javno uručen ugroženoj porodici.

Od privatnog partija za dvadesetak ljudi, ovo jedinstveno okupljanje je duže od decenije neizostavan dio turističke i kulturne ponude ne samo Sarajeva, već i čitave Bosne i Hercegovine. Probudite kreativnost, prepustite se mašti na volju i pridružite se šarenoj povorci u sasvim novoj dimenziji zabave, pod motom "100% kinđur! No kinđur, no ulaz!", saopštili su organizatori.

Više informacija na Facebook stranici.