Analizirala fotografije
0

Kanye i Bianca ponovo privukli pažnju, stručnjakinja za govor tijela tvrdi da se ona ne osjeća sigurnom

L. R.
Kanye West i Bianca Censori (Screenshot/Youtube)
Kanye West i Bianca Censori (Screenshot/Youtube)
Kanye West i Bianca Censori od početka svoje veze privlače pažnju u javnosti, a posljednji potez izazvao je posebnu analizu.
Naime, Kanye West i Bianca Censori nedavno su snimljeni u javnosti prilikom kupovine novog auta, a njeno ponašanje je analizirala stručnjakinja za govor tijela.

Par je u srijedu viđen u salonu automobila u Los Angelesu, a kada je trebalo potpisati dokumentaciju za njihovo novo vozilo, a Bianca je odlučila sjesti Kanyeu u krilo. Osim providne majice i kratkih hlača, njeno naginjanje u znak pokornosti otkrilo je da se ona ne osjeća sigurno.

Stručnjakinja za govor tijela Patti Wood rekla je da je Bianca izgledala "nezgrapno" tokom izlaska i sugeriše da bi razlog tome mogla biti njena oskudna odjeća.

"Na prvoj fotografiji izgleda lijepo i uplašeno. Obratite pažnju na to kako su joj obrve podignute i skupljene i kako je gornji kapak podignut. Također, pogledajte njeno držanje na drugoj fotografiji. Vrat joj je neobično povijen prema naprijed u znak podložnosti", navela je Patti Wood.

"Ona ne sjedi u potpunosti u njegovom krilu, ali sjedi sigurno. Međutim, ruke su joj nezgrapno malo odmaknute od tijela što sveukupno pokazuje da se ne osjeća sigurnom", dodala je.

Dok je Bianca nosila vrlo otkrivenu kombinaciju, Kanye se odlučio za potpuno crnu kombinaciju te čizme. Unatoč tome što je bio u kući, reper je također nosio sunčane naočale. Kako mediji otkrivaju, Kanye je kupio Bianci Porsche u vrijednosti od 120.000 dolara.