magazin
25

Iskoristite popuste u posljednjih sedam dana Coca-Cola Holiday Marketa

Klix.ba
Do kraja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ostalo je još sedam dana tokom kojih će domaći proizvođači u kućicama u Hastahani i ispred BBI Centra ponuditi posebne popuste svojih autentičnih proizvoda.
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i ove godine se tradicionalno predstavljaju mali domaći preduzetnici sa svojim autentičnim proizvodima, a kako Market ulazi u finiš odlučili su kupcima ponuditi posebne popuste.

Ovo je jedinstvena prilika za posjetioce da uštede januarski budžet, podrže domaću proizvodnju i dođu do kvalitetnih i provjerenih proizvoda šarolikog sadržaja; od organskih prehrambenih proizvoda i dodataka prehrani, preko unikatne odjeće, modnih dodataka, ručno rađenog nakita, kućnih potrepština, do knjiga i suvenira.



Kućice sa ovim proizvodima locirane su na centralnom mjestu – parku Hastahana, ali i ispred BBI Centra na Trgu djece Sarajeva.

U Hastahani možete pronaći Pčelarstvo Duranović sa proizvodima od meda, Zdravlje iz Božije bašte sa biljnim preparatima i čajevima, BS Kobra sa kožnom galanterijom, BH Zoro, knjige i učila, Rukom i njihov nakit, odjeću i modne dodatke, Čudesni svijet kristala sa tradicionalnim filigranskim i zlatarskim nakitom, Moa Moa pletiva, odjeću i nakit, FAN Shop FK Sarajeva i Željezničara, ZUP Baščaršija sa zanatima, Lamaruž i njihove ručno rađene sapune, Articoolisan sa posterima, majicama, dekoracijom za dom, nagrađivani bh. Zlatni sir, Slatku kuću sa kolačima i slasticama, Domino Design sa ručno rađenim torbama, FB Company sa ponudom šolja, dekupaža, ploča i slagalica.





Osim toga, tu je i ugostiteljska kućica Bife kod Dine sa bezalkoholnim i alkoholnim napicima, kao i jedinstveni Coca-Cola suvenir shop, te Rakijarnica sa izvrsnom ponudom domaćih rakija.

Ispred BBI Centra smješteno je nekoliko kućica, pa tako knjige i učila možete pronaći u Ilumu, med u kućici Organskog pčelarstva Halilović i u kućici Bee Japa, unikatnu odjeću i modne dodatke u BH Crafts kućici, a u Slatkoj Varoši razne praznične suhe kolačiće. Studio Aries-u nudi novogodišnje suvenire, dok Art Design nudi dekupaž, ukrase za dom, te umjetničke slike. Tu su također i Fan Shop FK Željezničara, BS Kobra i Domino design koji se predstavljaju i na ovoj lokaciji.

Posjetioci su pozvani da iskoriste posljednji vikend Coca-Coca Sarajevo Holiday Marketa i naprave dobru i pametnu kupovinu.