magazin
0

Intervju s Amrom Silajdžić u novom broju World Stage magazina

U novom broju World Stage magazina mnogo je zanimljivih tema od kojih se izdvaja ekskluzivni intervju sa Amrom Silajdžić, ambasadoricom Bosana fondacije.
Također, Senita Slipac otvoreno govori o Bosani, Tarik Kaljanac iskreno u rubrici Mi i Vi na Ti, Kenan Ahmethodžić, internacionalni edukator, otkriva da je ćelav iz dogovora, te još mnoštvo interesantnih tema koje će zaintrigirati svakog čitatelja.

Magazin za jesensko izdanje priprema iznenađenja, nagrade za čitatelje, ekskluzivni intervju... Svakako potražite novi broj World Stage magazina i uživajte.

"Pokrenuli smo akciju '75% za reklamni prostor' gdje za cijenu od 250 konvertibilnih maraka dobijete reklamni prostor na cijeloj stranici čija je standardna cijena 1.000 KM bez PDV-a", otkrila je Šejla Poljo, glavna urednica World Stage magazina.

World Stage magazin je prvi magazin u Bosni i Hercegovini pokrenut na tri jezika. Pored maternjeg bosanskog, izdaje se na engleskom i italijanskom. Izlazi kvartalno u tiražu od 10 000 primjeraka kao besplatan primjerak za građane Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. S obzirom da je internet preovladao bitno je naglasiti da se magazin lista takođe besplatno na web stranici www.worldstagecompany.com.

"Internet neće ugasiti štampu, stoga ponosno najavljujemo da će se na kioscima uskoro moći naći novo izdanje lifestyle magazina čije ćemo ime uskoro otkriti na promociji. Otvoren je konkurs na FB stranici World Stage magazina za naziv novog magazina u kojem ćete moći naći slike iz noćnog života svih poznatih lokala u Sarajevu a i šire i interesantne priče, ostale detalje ne bih otkrivala", dodala je Poljo.