Sarajevo
454

I ove godine u Hotelu Hills tradicionalno najbolja proslava 8. marta

Približava nam se 8. mart - Dan žena. Tradicionalno najbolju zabavu u Sarajevu organizuje Hotel Hills.

Slično će biti i ove godine kada će brojne pripadnice ljepšeg spola i oni koji budu u njihovom društvu uz bogat gastronomski užitak i zabavu Nene Murića i Seada Hodžića proslaviti Dan žena.

Svečani osmomartovski ručak ili večera zamišljeni su kao jedinstveni gastro ugođaj u predivnom ambijentu Hotela Hills i specijalne nastupe.

Hotel Hills je na taj dan pripremio posebnu ponudu za ručak i muziku fenomenalnog Seada Hodžića, te večeru uz nezaboravan koncert Nene Murića - simbola spontanosti, jednostavnosti i dobrog repertoara. Ovaj događaj će biti ispunjen nevjerovatnom energijom, hitovima i jedinstvenom atmosferom karakterističnom samo za ove izvođače i Hotel Hills.

Gosti koji budu željeli uz svečanu večeru mogu odabrati i noćenje sa doručkom, kao i produžiti aranžman sljedeća dva dana (subota i nedjelja).

Cijena svečanog ručka na bazi švedskog stola iznosi 35 KM, dok cijena večere na bazi švedskog stola i all inclusive karte pića iznosi 75 KM.

Rezervacije za proslavu u Hotelu Hills možete izvršiti na sljedeći broj telefona + 387 33 947 947 ili putem email: [email protected]

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervišite svoje mjesto i provedite ovaj dan u dobrom društvu i odličnoj zabavi.