Nedjeljni užitak
61

Holiday Market organizuje Veseli Dan za zabavu najmlađih

Klix.ba
Pretposljednjeg dana 2018. godine, u nedjelju 30. decembra u parku Hastahana, na Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketu održava se BH Telecom Veseli dan, događaj namijenjen za zabavu najmlađih.

Domaćin ovog šarenog i veselog dešavanja, koje će trajati od 12 do 16 sati, bit će omiljeni bh. dječiji voditelj Lilo. U događaju, koji će se dešavati na bini pokraj centralne jelke na Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketu, učestvovat će i DJ Santa Sister, maskote, dječiji animatori...

Istovremeno će se u Nescafe kućicama preko puta bine dešavati promocija Nescafea, a posjetitelji će moći uživati i u okolnim vanjskim sadržajima, poput Coca-Cola Food Courta, Jaffa klizališta, Bolero Luna parka, Pony ranča... Mnoštvo zabavnih aktivnosti za najmlađe dešavat će se i u dječijoj igraonici Argeta Junior Play House, gdje će od 12:30 do 14:00 sati trajati radionica za crtanje lica (face painting).

Veselo će danas biti i u Carlsberg Holiday Pub-u, gdje od 16:30 svira Sarajevo Holiday Duo, u 20 sati je izvlačenje Carlsberg binga, a od 21:00 nastupa odlični Alen Lemešević & Music Theatre u sklopu Smoki noći.

Pretposljednji dan 2018. godine na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu tako će ponuditi brojne zabavne sadržaje za sve generacije, a i naredni dani ovog veselog, prazničnog događaja, koji se u parku Hastahana dešava sve do 13. januara 2019. godine, donijet će mnoštvo razloga za veselo, praznično raspoloženje.

Podsjećanja radi, u Carlsberg Holiday Pub-u u novogodišnjoj noći posjetitelje će zabavljati odlični Tamburaški orkestar Romansa.

Ulaznice na novogodišnju zabavu koštaju 25 KM, uključuju konzumaciju jednog pića i u pretprodaji se mogu kupiti na šankovima Carlsberg Holiday Pub-a, dok će se na samu večer dočeka Nove, 2019. godine ulaznice prodavati na biletarnici na ulazu u Carlsberg Holiday Pub.

Coca - Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost Fondacije Sarajevo Navigator i Udruženja ZUP Baščaršija, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, a dešava se uz podršku Grada Sarajeva, Općine Centar Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo.