magazin
152

Holiday Market donirao dekorisanje borova ispred Katedrale i crkve Sv. Josipa

Klix.ba
Na inicijativu Grada Sarajeva i prof. dr Ive Komšića, koji tradicionalno daju podršku Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu, organizatori ovog projekta dali su doprinos dekorisanju borova ispred katedrale Srca Isusova i crkve Sv. Josipa na Marijin Dvoru.

Kako bi grad Sarajevo pored Hastahane na kojoj se odvija 6. Coca Cola Sarajevo Holiday Market zasjao u prazničnoj atmosferi, Gradska uprava je u saradnji sa JU Sarajevo šume obezbijedila drveće, a Coca-Sarajevo Holiday Market svoje usluge dekorisanja i rasvjetne elemente za ove dvije lokacije.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastavlja u prazničnom duhu i raspoloženju i sedmi dan trajanja. Danas na Addiko klizalištu počinje škola klizanja u organizaciji sportske škole Proacademia za svu zainteresovanu djecu iznad četiri godine.

Veliko interesovanje roditelja i mališana vlada za druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom, koji je danas u svom Coca-Cola selu od 16:00 do 20:00 sati, na raspolaganju svoj djeci i roditeljima.

Igraonica za djecu Argeta Play House otvorena je od 10:00 do 21:00 sat, a danas će se u ovom toplom kutku za mališane, uz brojne sadržaje za svu djecu, predstaviti dječaci i djevojčice JU Djeca Sarajeva sa svojim odgajateljicama.

Uz štandove malih domaćih proizvođača, koji su sa svojim proizvodima na raspolaganju do 20:00, za muziku i dobru atmosferu na otvorenom brine se vesela DJ-ica Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu.

U PAN Winter Pubu večeras nastupaju Zlatne žice od 21:00 sat. Ulaz je slobodan, a rezervacije se mogu izvršiti putem 062 555 682.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market traje do 14. januara 2017. u parku Hastahana na Marijin Dvoru.