Holiday Market: Aqustic Duo na BH Telecom ULTRA Stageu

Klix.ba
17.12.2015. u 15:03
4
0
Holiday Market: Aqustic Duo na BH Telecom ULTRA Stageu
4
Holiday Market: Aqustic Duo na BH Telecom ULTRA Stageu
Osmi dan Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ponudio je mnoštvo interesantnih sadržaja.
Posjetitelji su uživali u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra, dok su najmlađi kroz igru i učenje uživali u Hypo zabavnom parku i Argeta Junior Play House.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, za dobru atmosferu pobrinuo se bend Blavors, a na BH Telecom ULTRA Stageu nastupio je bend 100%.

Večeras će se za dobru atmosferu u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija pobrinuti bend Undergrounderi, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu u 20 sati nastupiti Aqustic Duo.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: