Brojni sadržaji
0

Gonzo večeras u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Jučerašnji dan na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je bio obilježen zanimljivim sadržajima.

U PAN Winter Pubu je sa početkom u 21:00 sat nastupio Alen Lemešević & Music Threatre a uvertira za njihov nastup je bio Sarajevo Holiday Duo koji već tradicionalno u sklopu mBa After Work Partija zabavlja prisutne svakim danom od 16:00 do 19:00 sati. Za večerašnju atmosferu i dobru zabavu je zadužen Gonzo.

Najmlađi su uživali u Argeta Junior Play House koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00 sat, a mališani koji se odluče danas posjetiti ovu igraonicu će imati priliku da upoznaju stomatologa i provedu svoje vrijeme uz LINO radionice.

Djed Mraz u Coca-Cola Selu Djeda Mraza je sa svojim pomoćnicima-vilenjakom i fotografom, dočekivao dječicu i slušao njihove želje, dok je DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu u popodnevnim satima svojom muzikom pružala istinski praznični ugođaj. Jaffa klizalište je i danas otvoreno za sve klizače od 10.00 do 21:00 sat.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.