Pretplata 20 dolara
4

Golišavim fotografijama Bella Thorne za dan zaradila milion dolara na OnlyFans društvenoj mreži

E. Sk.
Bella Thorne je postala prva koja je zaradila milion u roku 24 sata preko društvene mreže OnlyFans na kojoj autori objavljuju sadržaj, često golišavi, za određenu cijenu.

Stranica je platforma za pretplatu koja je poznata po sadržaju za odrasle i NSFW koji u posljednje vrijeme privlači sve više slavnih da učestvuju, uključujući i repericu Cardi B, piše BBC. Thorne je 14. augusta najavila pokretanje svoje stranice OnlyFans. Platformu koristi za dijeljenje ličnog sadržaja i nikad viđenih fotografija i videosnimaka uz cijenu pretplate 20 dolara mjesečno.

Bella dosad nije objavila pretjerano eksplicitne snimke, već su to uglavnom snimke u bikiniju, dok na jednom videu jede hot-dog.

Još uvijek pokušava shvatiti šta njeni pretplatnici žele vidjeti pa ih je to i pitala. Igranje jezikom, tuširanje, poziranje u vešu, twerkanje i pokazivanje stražnjice bili su samo neki od odgovora koje je dobila.

"To je prva platforma na kojoj mogu u potpunosti kontrolirati svoj imidž, bez cenzure, osude i zlostavljanja jer sam to što jesam", pojasnila je Thorne.

Kazala je i kako planira iskoristiti zaradu OnlyFans za svoju producentsku kompaniju i donirati u humanitarne svrhe. Taj novac će također, dodala je, uložiti u film koji planira snimiti.