Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko to poznatih ličnosti ljetuje u Hrvatskoj ? Naomi Campbell, Thandie Newton, Oprah Winfrey, Bono Vox, Lily Aldridge, Caleba Followill, Jesse Eisenberg , Monica Belucci, Rupert Murdoch, Sylvester Stalone, Beyonce, Karolina odMonaka, Bernie Ecclestone, Roman Abramovič, princ Albert, Angeline Jolie, Demi Moore, Ralph Fiennes ... ima li kraja ?
@fbUser1564867158 svako po 300.000 eura dobio da dodje i objavi to ...
ocel doc na elidzi ?
Obozavam covjeka
Gey
Ovi homići imaju neku mrežu svi idu u guy-friiendly restoran Gariful
Brzi izbor! Split ili Neum? Ljudi birajte i obrazložite!
Klix: mi smo profesionalni Takodjer klix: Glumac je otišao na more blizu nas. Također je gay. GaY. Da.
A ja budale. Pa sto ljetuje u Hrvatskoj? Tamo deru cijenama, usluga nikakva, a ni mora nije nesto. Bolje je je da isao u Crnu Goru ili Albaniju. Koji smo mi idioti.
@mario.brokulic To je među selebritijima "in". Kad se jednom pročuje mala zemlja sa lijepim i čistim morem, eto ti ih koliko hoćeš. "Pa neće Sammy ići u tu Hrvatsku a ja ne. "
Mislim da su ove osobe i do sad bili u prolazu u Hrvatskoj samo sad su dosli do izrazaja kad im nedostaje 500 000 turista pa kontaju da ce ovakvim objavama privuci paznju i spasiti bar iducu sezonu.
Eh nekada je to sve bila Bosna..
Pazi se jarane, jednog su mrtvog vratili