Neće snimati za Marvel
39

Glumac Jonathan Majors zbog napada na bivšu djevojku osuđen na godinu dana zatvora

L. R.
Jonathan Majors (Foto: EPA-EFE)
Jonathan Majors (Foto: EPA-EFE)
Glumac i zvijezda Marvelovih filmova Jonathan Majors jučer je osuđen za napad na bivšu djevojku.

Naime, sud u New Yorku zaključila je da je američki glumac kriv za napad na bivšu djevojku, britansku koreografkinju Grace Jabbari.

Poznato je da se napad dogodio u martu ove godine, a prema izvještaju Jabbari je nakon napada imala slomljen prst, modrice, posjekotinu iza uha, a navedeno je i da je osjećala jake bolove.

Prema tome, Majors osuđen je za dva kaznena djela - napad i uznemiravanje. Dobio je zatvorsku kaznu od godinu dana, a izbačen je i iz svih nadolazećih Marvelovih filmova. No, sud ga je odbio osuditi na temelju optužbi za teško uznemiravanje i napad s namjerom nanošenja tjelesne ozljede.

Kako prenose strani mediji, uznemiravanje i napad dogodio se kada je par bio u automobilu odnosno nakon što je Jabbari vidjela poruku nepoznate žene na Majorsovom mobitelu.

Prema riječima advokata, Jabbari je uzela mobitel i Majors ju je tada zgrabio, stavio joj ruku iza leđa i udario je u glavu kako bi uzeo mobitel.

Podsjećamo, Jonathan Majors je glumac koji je brzo stekao slavu u Hollywoodu. Nakon što je 2019. godine glumio u filmu "The Last Black Man in San Francisco", nastavio je nizati uloge u filmovima "Da 5 Bloods", "The Harder They Fall" i "Devotion", a nedavno je bila i premijera filma "Creed III" u kojem glumi zajedno s Michaelom B. Jordanom.