magazin
0

Friday Night Fever i Kazoo Band u Clubu Inn

Sarajevski Club Inn za 8. i 9. novembar priprema dvije velike zabave.

U petak, 8. novembra, sve posjetioce očekuje neviđeni spektakl - Friday Night Fever. Nastupaju publici dobro poznati DJ Goa, Fire Girl Saša - djevojka koja žonglira vatrom, perkusionista Ali, te na saxu Marlon iz New Orleansa, sa dugogodišnjim iskustvom.

U subotu, 9. novembra, nastupa Kazoo Band - elektro momci koji svojom muzikom šire nevjerovatne pozitivne vibracije na svojim nastupima i tako stiču veliku popularnost.

Ova grupa muzičara i DJ-a dovela je klupsku zabavu na novi nivo izvodeći komercijalnu elektronsku muziku uživo uz live vokale, perkusije, saksofon i brojne druge instrumente. Iza njih su brojni nastupi, a među njima i onaj na otvaranju Sarajevo Film Festivala, na Brodolomu 6 sa Markom Knightom, vodećim svjetskim DJ-om i producentom, na White Sensationu u Tuzli i Beogradu, te privatna zabava Mickeya Rourka. Sve to garantuje odličnu zabavu za sve koji ih budu imali priliku slušati uživo od 23:30 sati.

Club Inn vas poziva da budete dio sjajne zabave i nezaboravnog provoda. Informacije i rezervacije na telefon 063 633 324.