|

Finalno izvlačenje velike nagradne igre u Coloseum Clubu

Finalno izvlačenje velike nagradne igre u Coloseum Clubu
0
S
Sarajevo-x.com
14.12.2010. u 14:31
0
komentara
0

dijeljenja
Finalno izvlačenje velike nagradne igre u Coloseum Clubu
Petnaestog decembra 2010. godine u 23 sata održat će se finalno izvlačenje velike nagradne igre "Be Lord of the Ford" u Coloseum Clubu, kada će biti poznat sretni dobitnik putničkog automobila Ford Fiesta Red Colorado.
Nagradna igra trajala je od 15. septembra do 15. decembra 2010., uz izvlačenja sedmičnih nagrada koja su organizovana svake srijede. Svi posjetioci Coloseum Cluba, te potrošači bilo da se radi o kasinu ili restoranu koji su ubacili svoj kupon za ovu nagradnu igru u protekla tri mjeseca imaju priliku osvojiti novi automobil Ford Fiesta Red Colorado uz napomenu da samo učesnici koji budu prisutni u toku nagradnog izvlačenja stiču pravo na osvajanje finalnih nagrada.

Uz vlasnika Ford Fiesta Red Colorado će biti poznati i sretni dobitnici ostalnih finalnih nagrada: druga nagrada – 700 eura, treća nagrada 400 eura, četvrta, peta, šesta i sedma nagrada 100 eura.

Ovo je jedna od igara sa dugogodišnjom tradicijom u Coloseum Clubu gdje je tokom osam godina postojanja podijeljeno 10 automobila i putovanje u Las Vegas.

Voditelj finalnog izvlačenja velike nagradne igre "Be Lord of the Ford" biti će radijski urednik i voditelj Emir Cocalić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.