{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta miljenice medija u Antaliji

20.9.2017. u 18:20
2
119
Finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta miljenice medija u Antaliji
2
U prekrasnom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" u Antaliji, dvadesetčetiri najljepše djevojke iz BiH nastavile su se sa svojim pripremama pred veliko finale izbora Miss BiH za Miss svijeta 2017.
Producentska ekipa zajedno sa djevojkama radi na izradi videa i fotografija koji će im služiti kao prezentacija na finalnom izboru. Djevojke rade na koreografijama za scenski nastup, te rade profesionalne modne bookove, koji će im služiti kao "lična karta" u modnom svijetu.

Darja Hajdukov I Aida Karamehmedović, finalistice izbora na pripremama su proslavile svoje rođendane, pa su im domaćini tom prilikom čestitali rođendan I priredili iznenađenje.

U sklopu priprema ekipi se pridružila grupa giganata u svijetu mode, Fashion TV i Fashion One TV, sa kojima su djevojke obavile nekoliko photo shootinga kako bi se predstavile turskoj i svjetskoj javnosti.

Ove pripreme su privukle veliku pažnju turskih medija, te su mnogobrojne djevojke dale izjave, a novinari i fotografi su imali priliku zabilježiti dio naših priprema što predstavlja veliku promociju naše države u Turskoj.

Da napomenemo, finalni izbor Miss BiH za Miss svijeta održava se u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: