{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta miljenice medija u Antaliji

20.9.2017. u 18:20
2
119
Finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta miljenice medija u Antaliji
2
U prekrasnom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" u Antaliji, dvadesetčetiri najljepše djevojke iz BiH nastavile su se sa svojim pripremama pred veliko finale izbora Miss BiH za Miss svijeta 2017.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Producentska ekipa zajedno sa djevojkama radi na izradi videa i fotografija koji će im služiti kao prezentacija na finalnom izboru. Djevojke rade na koreografijama za scenski nastup, te rade profesionalne modne bookove, koji će im služiti kao "lična karta" u modnom svijetu.

Darja Hajdukov I Aida Karamehmedović, finalistice izbora na pripremama su proslavile svoje rođendane, pa su im domaćini tom prilikom čestitali rođendan I priredili iznenađenje.

U sklopu priprema ekipi se pridružila grupa giganata u svijetu mode, Fashion TV i Fashion One TV, sa kojima su djevojke obavile nekoliko photo shootinga kako bi se predstavile turskoj i svjetskoj javnosti.

Ove pripreme su privukle veliku pažnju turskih medija, te su mnogobrojne djevojke dale izjave, a novinari i fotografi su imali priliku zabilježiti dio naših priprema što predstavlja veliku promociju naše države u Turskoj.

Da napomenemo, finalni izbor Miss BiH za Miss svijeta održava se u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: