Jeste li ih gledali?
35

Zvijezda "Zamke za roditelje" videom se prisjetila kultne scene, pa dobila dva miliona lajkova

I. B.
Lindsey Lohan u filmu iz 1998. utjelovljuje simpatične blizanke Annie i Hallie (Foto: Twitter)
Lindsey Lohan u filmu iz 1998. utjelovljuje simpatične blizanke Annie i Hallie (Foto: Twitter)
Zvijezda "Zamke za roditelje", filma kojeg ćemo uvijek rado iznova gledati, prisjetila se kultne scene iz istog, a probudivši u obožavateljima nostalgiju, vrlo brzo je postala hit na društvenoj mreži.

Lindsey Lohan, koja u filmu utjelovljuje dvije simpatične blizanke, vratila se u svoje Disney dane, prisjetivši se jedne od ikoničnih scena iz filma "Zamka za roditelje".

"Da, želiš li znati koja je razlika između nas?" pitala je 35-godišnja zvijezda kao Hallie Parker, jedna od blizanki.

@lindsaylohan you heard it here first. #theparenttrap ♬ original sound - MD

A zatim se javila kao njena sestra, Annie James.

"Ja imam klasu, a ti ne", rekla je imitirajući Annie i na objavi skupila preko 2 miliona lajkova.

Njen video skupio je i mnoge komentare nostalgičnih obožavatelja.

"O Bože, naprosto ih volim", "Ovaj film mogla bih uvijek iznova gledati", Toliko si slatka", "Savršen video ne posto...", "Kakav povratak u prošlost", "Želimo vidjeti i tvoju blizanku", "Oduševljena sam ovim videom", samo su neki od komentara.

Inače, Lohan je već ranije isticala kako joj je za snimanje spomenutog filma pomogla lična situacija, odnosno razvod njenih roditelja.

"Nisam se osjećala kao da radim. Bilo je to zabavno iskustvo. U to vrijeme i moji su se roditelji nekako rastajali što mi je dodatno olakšalo da igram likove ovih djevojčica ", izjavila je glumica koja se lani zaručila za svog dečka Badera Shammasa.

Podsjećamo, Lindsey je u klasiku iz 1998. utjelovila blizanke Annie i Hallie koje su još kao bebe odrastale razdvojeno. Nakon što su im se roditelji razveli, mama je uzela jednu, a otac drugu, a nijedna od djevojčica nije znala da ima sestru. Kasnije, slučajno se sreću u ljetnom kampu, i saznavši da su sestre, kuju plan kako da ponovo povežu svoje roditelje.