|

Promo
/
Zvijezda serije "Ruža" bila u komi, a onda snimala po 12 sati

Zvijezda serije "Ruža" bila u komi, a onda snimala po 12 sati
0
S
Sponzorirani
29.11.2017. u 11:27
0
komentara
0

dijeljenja
Zvijezda serije "Ruža" bila u komi, a onda snimala po 12 sati
Lijepa turska glumica Tuba Büyüküstün svojim je talentom, ali i ljepotom, stekla svjetsku slavu. U sjajnoj povjesnoj drami "Ruža", koju možete pratiti svakodnevno u 18 sati na OBN-u, glumi nježnu i zaljubljenu Zarife.
Atraktivna Tuba je prvo je studirala scenografiju da bi ju kolege nagovorile da se okuša u glumi. Niz uspješnih projekata je iza nje, ali i jedna strašna životna priča. Nakon dramatičnog tjedna provedenog u komi, u koju je pala u devetom mjesecu trudnoće, slavna turska glumica postala je majka blizanaca 2012 godine.Život su joj tada jedva spasili najeminentniji istanbulski liječnici. Poslije toga se vratila snimanjima i odigrala sjajne uloge u sapunicama „20 dakika“ i „Kara Para Aşk“. Jednu od prvih uloga odigrala je u seriji „Ruža“, koju pratite na OBN-u. Serija joj je donijela sreću, te je na osnovu nje radila godinama. A kada ne snima, Tuba je posvećena humanitarnom radu i svojoj obitelji. Glumica je, naime, UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, a kada dođe doma čekaju je kćeri Maya i Toprak, te suprug, glumac Onur Saylak kojeg je upoznala na setu serije "Asi".

Kao emotivnu je i zaljubljenu Zarife, čija romansa sa Umitom je jedna od vodećih priča, možete ju gledati u seriji "Ruža" radnim danom u terminu od 18 sati, nakon emisije "Stol za 4".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.