Glumica Lisa Kudrow
0

Zvijezda serije "Prijatelji" pojavit će se u novoj Disneyevoj komediji

N. O.
Lisa Kudrow (Foto: Twitter)
Lisa Kudrow (Foto: Twitter)
Lisa Kudrow, zvijezda serije "Prijatelji", predstavlja jedno od prvih javnosti poznatih imena koje će biti dio Disneyeve muzičke komedije "Better Nate Than Ever". Film će režirati Marc Platt koji je prethodno radio na filmovima "La La Land", "Mary Poppins Returns" i "Cruella".

Pisac Tim Federle prilagodit će i režirati porodični film zasnovan na njegovom romanu o 13-godišnjem Pittsburgheru Nateu Fosteru koji se sa svojom najboljom prijateljicom Libby iskrada na veliku muzičku audiciju u New Yorku nakon što nisu primljeni na audiciji za školsku predstavu.

Slučajni susret s Nateovom davno izgubljenom tetkom Heidi koju će tumačiti Kudrow preokreće njegovu avanturu te se ispostavlja da će možda trebati jedno drugom kako bi ostvarili svoje snove.

Snimanje trenutno traje u New Yorku, a kasting za Natea i Libby započeo je početkom ove godine i trenutno je u završnoj fazi.

Kudrow se nedavno pojavila na okupljanju "Prijatelja", a prethodno je glumila u Foxovoj seriji "Housebroken" te drugoj sezoni Netflixove "Feel Good", a bit će dio postave "Boss Baby 2".