Nerviraju ga nagađanja
31

Zvijezda "Malcolma u sredini" priznao kako je imao osam moždanih udara

I. B.
Malcolm u sredini (Foto: IMDb)
Malcolm u sredini (Foto: IMDb)
Zvijezda serije "Malcolm u sredini" (Malcolm in the Middle) koja je godinama ranije bila izuzetno popularna na ovim prostorima, priznao je kako je pretrpio osam moždanih udara te da se nekih stvari uopšte ne sjeća.

Glumac Frankie Muniz koji je svojom ulogom Malcolma u spomenutoj seriji nasmijavao generacije, već godinama je u centru pažnje zbog problema sa zdravljem, a sada je i progovorio o tome šta je od toga istina.

Još 2009. godine Frankie je imao automobilsku nesreću u kojoj je slomio kičmu, a od 2012. godine počeo je patiti od iznenadnih moždanih udara.

U podcastu "Steve-O's Wild Ride!", 36-godišnji glumac objasnio je kako ih je dosad doživio čak osam te da misli kako je sve bilo rezultat bavljenja sportom i motorističkim trkama.

Kao posljedicu svega Frankie ima migrene, a silna nagađanja u vezi njegovog zdravlja počela su mu smetati.

"Kada pretražujete moje ime jedino na šta možete naići su priče da sam izgubio pamćenje ili da umirem od silnih udara. Čim ukucate Frankie stoji glagol umirati. Ljudi, ne umirem još", objasnio je glumac.

Osvrnuo se i na gubitak pamćenja.

"Često sam razmišljao zbog čega mi je pamćenje lošije i jedini logičan odgovor je zbog potresa mozga", rekao je Muniz.

Glumac je priznao da ponekad zna pogledati seriju koja je obilježila njegovu karijeru, ali i da je istina da se nekih njenih detalja uopšte ne sjeća.

"Osjećam se kao da to na televiziji nisam ja i to me pomalo rastužuje. Kao da po prvi put vidim stvari kojih bi se trebao sjećati", istakao je.

Ipak, on to smatra sasvim normalnim.

"Ko se može sjetiti svakog detalja u životu? Niko, pa tako ni ja. Jedino što mogu reći je da se tada toliko stvari dešavalo da je normalno da se dosta toga ne sjećam", rekao je.

Muniz se 2020. vjenčao sa Paige Price s kojom je prethodno nekoliko godina bio u vezi. Prošle godine postali su roditelji dječaka.

Od serije "Malcom u sredini" prošlo je već 20 godina, no njen humor i zanimljivi likovi su bezvremenski, pa su mnoge u stanju nasmijati i danas.