Treći krug
2

Promo / Zvezde Granda u subotu na OBN-u

Nastavak trećeg kruga natjecanja kandidatima donosi nove izazove i stres, a žiriju priliku za još jedan show koji pomjera granice.

Dvoje najglasnijih članova žirija će se prvo žestoko sukobiti oko jednog kandidata, a onda će Lukas odlučiti "penjati se po živcima" Jelene Karleuše. Toliko će svojim ponašanjem iritirati Karleušu da će ga ona nekoliko puta zamoliti da ne "izigrava budalu".

U jednom će mu se trenutku pridružiti i Saša Popović i Marija Šerifović kako bi izveli situaciju iz spota za pjesmu "Deo prošlosti". Lukas će nastaviti provocirati i kada se povede polemika oko dužine izlaganja članova žirija. Izjavit će "kako bi se i Kip slobode pokrenuo dok Jelena ne završi izlaganje". U tom trenutku će Saša Popović za dvije kandidatkinje u visokim potpeticama donijeti stolice, a Marija i Jelena će ih poslužiti pićem i slatkišima. Kako je završio "cirkus" sa najduhovitijim TV žirijem Balkana, pogledajte u subotu u 20 sati.

Svi koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Zvezdama Granda i Nekim novim klincima mogu se prijaviti na audicijama u BiH. U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN u Sarajevu, a 21.05. kandidati se mogu prijaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.