Film/TV
0

Zvezde Granda u subotu na OBN TV

Kao i svake subote najbolja zabava na malim ekranima zagarantovana je od 20 sati na OBN TV uz muzički show Zvezde Granda.

Zvezde Granda iz subote u subotu pronalaze tajne sastojke kada je gledanost u pitanju pa je tako i prošla subota pokazala da gledaoci u Bosni i Hercegovini povjerenje poklanjaju OBN TV i Zvezdama Granda koje su bile ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj sa ostvarenim rezultatom AMR 16,65% i SHR 35,85%.

Zvezde Granda su najgledaniji tv format u regionu, ali je bitno i ono što ostane poslije uspješne sezone. Zvezde Granda su poslije 10 uspješnih sezona stvorile velike pjevačke zvijezde. Žiriju neće biti lako odabrati najbolje kandidate koji će proći u drugi krug. Trema i prvo pojavljivanje na grandioznoj sceni ne idu u prilog kandidatima koji se trebaju predstaviti u što boljem izdanju i svojom izvedbom osvojiti žiri.

Tajanstveni član žirija će se u novom izdanju postaviti kao zaštitnik kandidata te će na samom početku doći u sukob sa Draganom Stojkovićem Bosancem. Ani Bekuti će proraditi majčinski instinkt te će od JK i Marije dobiti nadimak "alama". Njih dvije će i Viki počastiti nadimkom "veliki meki" dok će Lukas također dobiti nadimak, ali ne od JK i Marije već od tajanstvenog, koji će ga nazvati "gospođom Lukas".

Ko ove sedmice prolazi dalje i šta treba da posjeduje jedna zvijezda saznat ćete ako budete uz program OBN TV 12.11.2016. od 20 sati.