Film/TV
7

Zvezde Granda na OBN-u

Prva emisija, desete jubilarne sezone „Zvezda Granda“ koje se emituje u programu OBN TV svake subote od 21 sat bila je u subotu ubjedljivno najgledaniji tv format u Bosni i Hercegovini prema zvaničnim izvještajima agencije Nielsen za BiH.

U drugi krug takmičenja ove subote prošlo je šest momaka i četiri djevojke. Naime, ove godine ima više prijavljenih muških kandidata i samim tim, svake subote prolaziće po šestoro momaka i po četiri djevojke. U prvoj emisiji prošle su četiri djevojke direktno, dok su se momci takmičili u baražu! I u prvoj emisiji dominirali su takmuičari iz naše zemlje, u drugi krug od njih deset iz BiH prošlo je njih petero. U Zvezdama Granda prošle su sledeće dame: Farizada Kurtalić, Marina Bogdanović, Emina Islamović i Milica Đorđević. Momci koji su, takođe, ostvarili prava da se takmiče su sljedećem krugu su: Mehti Žigo, Kristijan Tasevksi, Semil Dedić, Dejan Nedić Tejović i Emrah Emšo.

U nedjelju od 21 sat emitovano je i prvo izdanje emisije „Zvezde Granda-Specijal“ koje uređuje i vodi Saša Popović a gosti su bili članovi žirija i kandidati koji su prošli dalje. Posebno iznenađenje priredila je Jelena Karleuša koja kao zadatak dobila da otpjeva deset pjesama mnogih domaćih izvođača. Karleuša je prvo zapjevala pjesme članova žirija Snežane Đurišić, Marije Šerifović, Šabana Šaulića i Ane Bekute, a onda i još neke numere svojih kolega. Sudeći po komentarima publike na društvenim mrežama, Karleuša je pokazala da sve žanrove pjeva odlično!

Sljedeće izdanje Zvezda Granda u programu OBN TV je u subotu 03.10.2015. u standardnom terminu od 21 sat a Zvezde Granda- Specijal u nedjelju, 04.10.2015. takođe od 21 sat.