TV voditeljice
143

Zvezdana Stojaković i Samra Menzilović pokrenule YouTube kanal S(p)retne žene

S.H.P.
TV voditeljice Zvezdana Stojaković i Samra Menzilović odlučile su pokrenuti svoj YouTube kanal u kojem će podijeliti svoja životna iskustva. Kanal su nazvale S(p)retne žene.

One već godinama svojim osmijesima unose pozitivnu energiju u domove širom naše zemlje. U svojim emisijama nastoje podijeliti pozitivne životne priče svojih sagovornika.

Ove dvije dame bavit će se temama kao što su majčinstvo, kuhanje i ljepota.

"Novo digitalno doba donijelo je i neke sjajne platforme koje nam daju mogućnost da radimo ono što najviše volimo, a to je da pravimo priče s pozitivnim stavovima, ono što nam je u vremenu u kojem živimo itekako potrebno", kazale su Samra i Zvezdana.

Pozitivne, optimistične, zabavne i ono najbitnije dobronamjerne S(p)retne žene je projekt koji će zasigurno imati lijep Feedback od svih onih koji se odluče pratiti ga.

Stojaković i Menzilović su za naš portal izjavile kako su jedva čekale da pokrenu jedan ovakav projekt i s nestrpljenjem očekuju prve reakcije na njihove videe.

Prvi video je već na kanalu. Zvezdana i Samra obradile su nekoliko ženskih tema za koje su smatrale da će zainteresirati žensku publiku. Otkrile su i da ih je zbližio koronavirus.

"Imat ćete priliku vidjet široku lepezu videa. Počele smo obrađivati teme koje i nas zanimaju. Nas dvije imamo različit pristup svemu, pa i životu. Zvezdana je suptilna i veoma emotivna, dok sam ja otresita. Tako da ćete uvijek imati dva različita mišljenja", rekla je Samra i dodala kako su na ovaj kanal osim žena dobrodošli i muškarci.

Osim toga, govorit će i o nekim praktičnim temama poput onih kako se mijenjaju gume na automobilu i kako se žene snalaze u muškom svijetu.