Film/TV
0

"Zlatni dvori", nova serija na programu OBN-a

Od ponedjeljka, 31.10.2016. od 20:50 sati u programu OBN TV sa emitovanjem počinje nova serija Zlatni dvori.

Radnja serije smještena je na zlatnim ravnicama, u samom srcu Slavonije. Okosnicu serije "Zlatni dvori" čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropir, neodgovoran i zaveden sjajem porodičnog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran.

Petar će iz ljubavi prema muzici, ali i velikog prkosa prema ocu prihvatiti opkladu da će Anu pretvoriti u muzičku zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja, ne samo pronalaska prave ljubavi nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka na koje će tako neobičan par naići.

Ana živi na skromnom, ali lijepom imanju kojeg uglavnom sama održava. S njom živi otac Antun, dobronamjeran, ali nerealan čovjek čiji su ih potezi doveli u teško financijsko stanje i djed Joza, poznati seoski šaljivdžija. Iako je nesposoban za rad i pomoć na imanju, Joza (Duško Valentić) je vesele naravi, vedra duha i voli svoju porodicu takvu kakva jest. Iako joj ne može ništa pomoći, pomalo joj, nehotice, odmaže jer voli popiti koju rakijicu više.

Ana je od svoje majke koja je otišla u inostranstvo da gradi karijeru pjevačice naslijedila prelijep glas. Okolnosti majčinog odlaska su obavijene velom tajne, otac nikada nije htio pričati o majci jer nije htio Ani kaljati uspomene. Ani je od majke ipak ostala jedna uspomena - pjesma koju pjeva svojim konjima, nesvjesna ljepote svoga glasa. Ana je djevojka koja ne brine za svoj izgled i ponašanje, a moderna čuda nimalo ju ne zanimaju.

Ana radi na imanju gazde Nikole (Robert Kurbaša), velikom i bogatom imanju koje se stalno širi jer gazda otkupljuje napuštena ili propala seoska imanja. Na ovom velikom imanju se osim proizvodnjom hrane bave i seoskim turizmom i organizacijom ekskluzivnih etno vjenčanja. Ana je nadaleko slavna po svojim kolačima koje neumorno pravi za svadbe, krštenja i razna slavlja. Nikola ima velike planove da na imanju napravi veliki zabavno-rekreacijski centar. Za ovaj poduhvat potrebno mu je i Anino imanje. Ana Nikolu privlači, ali ona ima urođeni instinkt za prepoznavanje ljudskih karaktera i u početku ne osjeća privlačnost prema njemu, kao osobi i muškarcu. Međutim, jedan neočekivani susret sa zagrebačkim bogatim dečkom Ani će promijeniti život.

Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom zasigurno će osvojiti srca gledatelja u Bosni i Hercegovini, a televizijsku premijeru u BiH na OBN TV možete pratiti već od ponedjeljka 31.10.2016. u 20:50 sati.