Zenica
0

Zimski raspust u multipleksu Ekran uz ulaznicu od 2 KM

Sarajevo-x.com
Nova sedmica donosi reviju filmova "Zimski raspust u multipleksu Ekran", koja će za samo sedam dana, u periodu od 13. do 19. januara svim generacijama ponuditi posljednju priliku da pogledaju re-run 15 naslova iz protekle godine po jedinstvenoj cijeni ulaznice od 2 KM.

Na vrijeme rezervišite ulaznice za premijeru akcionog 3D užitka "The Green Horner" (Zeleni obad) za koji se šuška da dobija odlične kritike na tajnim novinarskim projekcijama i ocjenu od čak 94 posto.

Snimljen prema popularnom stripu, "The Green Hornet" 3D prati avanture Britta Reida, dokonog milionera koji od oca naslijedi novine koje su uvijek u potrazi za istinom - The Daily Sentinel. Dok je danju bogati izdavač i popularna medijska figura, noću se pretvara u maskiranog junaka koji se bori protiv zločina skupa sa svojim pomoćnikom Katom, vrhunskim majstorom borilačkih vještina.

U ulozi negativca pojavljuje se Christopher Waltz koji je oduševio kritiku i publiku svojim nastupom u filmu Quentina Tarantina "Inglorious Basterds".

 Informacije o redovnom programu i rezervacije ulaznica  možete izvršiti  na blagajnama multipleksa ili  putem telefona  032 407 518.