|

Zimski raspust u multipleksu Ekran uz ulaznicu od 2 KM

Zimski raspust u multipleksu Ekran uz ulaznicu od 2 KM
0
S
Sarajevo-x.com
11.1.2011. u 11:34
0
komentara
0

dijeljenja
Zimski raspust u multipleksu Ekran uz ulaznicu od 2 KM
Nova sedmica donosi reviju filmova "Zimski raspust u multipleksu Ekran", koja će za samo sedam dana, u periodu od 13. do 19. januara svim generacijama ponuditi posljednju priliku da pogledaju re-run 15 naslova iz protekle godine po jedinstvenoj cijeni ulaznice od 2 KM.
Na vrijeme rezervišite ulaznice za premijeru akcionog 3D užitka "The Green Horner" (Zeleni obad) za koji se šuška da dobija odlične kritike na tajnim novinarskim projekcijama i ocjenu od čak 94 posto.

Snimljen prema popularnom stripu, "The Green Hornet" 3D prati avanture Britta Reida, dokonog milionera koji od oca naslijedi novine koje su uvijek u potrazi za istinom - The Daily Sentinel. Dok je danju bogati izdavač i popularna medijska figura, noću se pretvara u maskiranog junaka koji se bori protiv zločina skupa sa svojim pomoćnikom Katom, vrhunskim majstorom borilačkih vještina.

U ulozi negativca pojavljuje se Christopher Waltz koji je oduševio kritiku i publiku svojim nastupom u filmu Quentina Tarantina "Inglorious Basterds".

Informacije o redovnom programu i rezervacije ulaznica možete izvršiti na blagajnama multipleksa ili putem telefona 032 407 518.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.