Film/TV
0

Zimska idila na OBN televiziji

U decembru, mjesecu blagdanske i novogodišnje čarolije, televizija OBN svojim gledateljima donosi pregršt zabave u njihove domove.

Najpoznatija holivudska imena i najveći filmski naslovi unijeti će toplinu u hladni decembar. Tople porodične priče, urnebesne komedije, blagdanska čuda i vječiti klasici prikovati će sve generacije pred male ekrane.

Vivien Leigh i Clarke Gable u najpoznatijoj ljubavnoj priči svih vremena "Zameo ih vjetar". Bruce Willis, Justin Timberlake i Sharon Stone u drami "Alpha Dog“. Kristen Stewart i Robert Pattinson u filmu koji je zaludio svijet "Twilight". Renee Zellweger u romantičnoj komediji "Gradska cura". Russell Crowe i Christian Bale u neviđenoj akciji "U 3:10 za Yumu", samo su mali dio holivudske zabave koja će vam uljepšati decembarske večeri.

A da zimska idila bude potpuna donosimo i "Divan život" i "Čudo u 34. ulici".

I u mega popularnoj porodici Kardashian, koja polako osvaja i Bosnu i Hercegovinu, bit će veoma turbulentno. A da nam ne nedostaje nezamislivih događanja, drame, seksa, glamura i haosa pobrinula se Kourtney Kardashian koja nam otkriva da je trudna. No, u velikoj je nedoumici, razmišlja o djetetu, svom tijelu i svemu zajedno.

Sestre su odlučile su da ne troše velike sume novca, već su energiju usmjerile u unapređenje njihovog biznisa. Naravno, glavni pokretač je Kim.

U vrijeme Božića donosimo dugo iščekivani modni show Victoria Secret. Ovogodišnja revija o kojoj svi govore održana je u New Yorku i do sada je bila najveća i najglamuroznija.

Predivna zaštitna lica ove modne kuće donjeg rublja, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Karlie Kross, Candice Swenepoel, Doutzen Kroes, Miranda Kerr i mnoge druge, prošetati će najpoznatijom pistom na svijetu u najizazovnijem donjem rublju i to uz najveće hitove Taylor Swift, Fall Out Boyja, A Great Big Worlda i Neon Junglea. Provedite nezaboravnu noć uz najzgodnije anđelice.

Prekid Ferihinih zaruka, Emirov i Mehmetov susret, priznanje svih dosadašnjih laži i neizvjesan susret glavnih likova obliježit će decembarske epizode popularne turske serije "Djevojka imena Feriha".

OBN