Film/TV
0

VIDEO / Zimska čarolija u Cinema Cityju se nastavlja uz "Krš i lom"

Klix.ba
Tokom novogodišnjih praznika posjetitelji Cinema Cityja su uživali u udobnom i prazničnom ambijentu uz raznovrstan izbor filmova u ponudi. Osim filmova iz akcije zimskih čarolija, "Pijev život" u 3D-u (Life od Pi 3D) i "Zambezija" (Zambezia), u kojim su uživali najmlađi posjetitelji u prvom dijelu zimskog raspusta, ljubitelji akcionih trilera imali su priliku pretpremijerno pogledati film "Jack Reacher", u kojem glavnu ulogu tumači poznati Tom Cruise.

Priča je nevjerovatna potraga za istinom, a Jack Reacher će se morati boriti protiv neočekivanog protivnika i upotrijebiti silu ne bi li sačuvao svoju tajnu. Pogledajte ovaj interesantni akcioni triler, koji je od 3. januara 2013. na redovnom repertoaru Cinema Cityja.

Zimska čarolija se nastavlja novim animiranim filmom "Krš i lom" u 3D-u (Wreck-It Ralph 3D). Ralph je već umoran od konstantog života u sjeni Fix-It Felixa, "junaka" njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava dan. Ali nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu, Ralph odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Otkrijte nastavak ove zabavne animirane avanture i pogledajte kako Ralph preuzima stvari u svoje ruke, u Cinema Cityju od 3. januara 2013.

Za ljubitelje dobrih horora, Cinema City je pripemio novi naslov producenta poznate "Slagalice strave", jednu od najstrašnijih priča, "Teksaški masakr motornom pilom" (Texas Chainsaw 3D), nastavak koji se nadovezuje na kultni original horora iz 1974. godine sada i u 3D-u. Film govori o psihotičnoj porodici serijskih ubica koji se ovog puta vraćaju iz mrtvih kako bi se osvetili.

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za sve naše najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od naših bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, naši posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060/309-47-64.

Oni koji planiraju raniji odlazak u kino mogu koristiti usluge telefonskih rezervacija svaki radni dan od 10:00 do 13:00 sati, pozivom na broj 033/567-267.

Sve upite možete poslati i na info e-mail Cinema Cityja: [email protected].