Film/TV
0

Žena na čelu SAD-a u novoj sezoni TV serije "24"?

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Producenti Foxove hit TV serije "24" trenutno razmatraju ideju da u sljedećoj sezoni na čelo SAD-a postave ženu. Ovakva odluka bi mogla poslužiti kao projekcija stvarnih događaja ukoliko Hillary Clinton pobijedi na predsjedničkim izborima 2008. godine.

Napeta i uzbudljiva TV serija je vrlo popularna među washingtonskom elitom, a jedan od najvećih obožavatelja serije "24" je Bill Clinton, bivši američki predsjednik i suprug Hillary Clinton. Nedavno je izjavio kako je "24" jedna od njegovih najdražih serija "iako je za scenarij zadužen krajnji desničar", što se odnosilo na Joela Surnowa, jednog od kreatora ove serije i vatrenog republikanca.

Iako je "24" prva TV serija u kojoj se pojavljuje američki predsjednik tamne put (Dennis Haysbert), svakako neće biti prva TV serija sa predsjednicom SAD-a. ABC-ova TV serija "Commander in Chief" i još jedna Foxova hit TV serija "Prison Break" u Ovalni ured su već smjestile ženu.

Prema neimenovanim izvorima još uvijek nije donesena konačna odluka o tome ko će biti predsjednik u sljedećoj sezoni, te postoj velika mogućnost da će kreativni tim izabrati sasvim drugačiji smjer.