Nagradna igra
52

Želite li u Drive-In kino? Portal Klix.ba poklanja karte za Omladinski Film Festival!

L. K.
Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) u prodaju je pustio karte za predstojeći Drive-In Cinema koji će se održati od 24. do 29. jula 2020. godine u sklopu 12. OFF-a na parkingu u ulici Kotromanića, a portal Klix.ba u saradnji sa festivalom dijeli deset šestodnevnih ulaznica za otvoreno kino.

Festival će u petak 24. jula otvoriti film County Lines, biratnskog reditelja Henry Balkea, koji će se prikazati u sklopu Ceremonije otvaranja Festivala u Pozorištu mladih i na Addiko Open Air Cinema (igralište škole Safvet-Beg Bašagić), dok će program OFF Screen u sklopu Drive-in Cinema otvoriti film "Green Book".

Karte za Drive-in Cinema je moguće kupiti u sistemu kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima Kupi kartu širom BiH dok je od 19.jula 2020. karte za sve projekcije, uključujući i Drive-in Cinema, moguće kupiti u BOX OFFICE centru Festivala, koji će se nalaziti ispred BBI centra i to svaki dan od 10-18 sati. Cijena pojedinačne karte je 10,00 KM a set karata za šest dana programa košta 50 KM. Jedna karta važi za jedno vozilo, i ne ograničava broj ljudi u vozilu.

Filmovi koji će biti prikazani u sklopu OFF Drive-in Cinema su: "Green Book", "War Dogs", "Game Night", "Shiny Shrimps", "Argo" i "Nightcrawler".

Karte za Drive-in Cinema je moguće kupiti u sistemu kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima Kupi kartu širom BiH. Od 19. jula karte za sve projekcije uključujući i Drive-in Cinema, je moguće kupiti u BOX OFFICE centru Festivala, koji će se nalaziti ispred BBI centra.

Portal Klix.ba kao partner projekta Drive-In Cinema Sarajevo, svojim čitateljima poklanja deset petodnevnih karata. Ukoliko želite set karata za svih šest filmova, javite se na e-mail adresu portala Klix.ba ([email protected]) i napišite koga želite povesti na projekcije filmova i zbog čega želite počastiti/obradovati baš tu osobu.

Karte će se moći preuzeti BOX OFFICE Centru Omladinskog Film Festivala Sarajevo od 20. jula svaki dan od 10-15 sati.