Detalj iz tajnih poruka
15

Zbog ponuđenog odgovora u "Potjeri" svi su prasnuli u smijeh: U fokusu fraza iz afere u susjedstvu

I. S.
Screenshot: HRT
Screenshot: HRT
Ponuđeni odgovor u hrvatskom kvizu "Potjera" nasmijao je sve u studiju, a odnosi se na ljubavnu aferu koja je već obilježila 2024. godinu.
Pitanje je glasilo: Koji album Daleke obale otvara 'Ona je plesala', a zatvara pjesma 'On je volio brodove'? Ponuđeni odgovori su bili: "Di si lipa", "Di si radosti" i "Di si ti".

Ponuđeni odgovor "Di si radosti" je privukao pažnju takmičara Ivana Salečića, lovca Krešimira Sučevića Međerala i voditelja Joška Lokasa.

"Aktualna ponuda. Dobro", rekao je Lokas kroz smijeh.

Ovaj odgovor se referira na poruku "Di si radosti" koju je bivša gradonačelnica Knina Josipa Pleslić slala sucu Ivanu Turudiću, a on joj je odgovorio "Di si lipa".

Njih dvoje su godinama bili u ljubavnoj vezi, a ovaj odnos je postao problematičan zbog činjenica da je Turudić bio glavni kandidat za šefa DORH-a, a da je Pleslić optužena za korupciju.

Takmičar "Potjere" Ivan Salečić je igrao za 4.000 eura. Uspio je pobjeći lovcu, a u završnoj igri je bio s još jednim članom tima, Igorom, koji je u završnu potjeru donio 3.000 eura. Njih dvojica su imala 16 koraka prednosti, ali ih je stigao lovac pa nisu osvojili ništa.