Jessica Biel
0

"Zbog ljepote ne dobijam dobre uloge"

Sarajevo-x.com
Mlada američka glumica Jessica Biel, javnosti poznata i kao djevojka pjevača Justina Timberlakea, priznala je da još uvijek ne uživa status glumačke zvijezde i te da još ima 'puno toga da uradi'.

No, požalila se kako su se njena ljepota i seksipilnost pokazali kao velika prepreka u dobijanju dobrih uloga, koje obično odu u ruke drugih glumica. Njenu glumačku karijeru obilježile su uloge u filmovima "Stealth", "The Illusionist" i "I Now Pronounce You Chuck and Larry", te u najnovijem "Blue Powder" u kojem izvodi striptiz.

No, ona ističe da bi se htjela okušati u puno ozbiljnijim, dramatičnijim ulogama, upravo onakvim kakve se nude popularnim glumicama Natalie Portman i Scarlet Johansson.

"Samo želim da mi se pruži prilika. Ako ne budem dovoljno dobra na audiciji, onda me ne moraju angažirati za film. Ali, producenti me čak ne žele vidjeti kako glumim, a to zaista boli", kazala je ona u intervju za časopis Allure.

Vjeruje da joj dobar izgled često biva smetnja u dokazivanju sebe kao ozbiljne glumice.

"Moram biti krajnje iskrena, to mi je veliki problem", otkrila je Jessica.

Zbog toga, ona zahtjeva da ima posljednju riječ kada je u pitanje skidanje odjeće na ekranu, kao i unajmljivanje dublera za golišave scene.

"Uvijek pokušavam da pronađem djevojku sa sličnim grudima. Ja se mogu pohvaliti raskošnim oblinama, pa ne želim da unajmimo nekoga sa velikim grudima", istakla je ona.

U razgovoru za Allure, glumica nije željela puno otkrivati o svojoj vezi sa pop zvijezdom Justinom Timberlakeom, ali je ipak spomenula da u skorije vrijeme ne namjeravaju uploviti u bračne vode.

Zaljubljeni par se nedavno smjestio u zajednički stan u New Yorku, a ambiciozna glumica je na kraju istakla da su njeni osjećaju prema pjevaču 'vrlo snažni'.