Nakon 210 epizoda
0

Završeno snimanje popularne telenovele "Dolina sunca"

Sarajevo-x.com
Nakon sedam mjeseci skoro svakodnevnog snimanja, na vidikovcu iznad grada Samobora posljednji se put oglasila klapa, snimljena je zadnja, 6300. scena najpopularnije serije u Hrvatskoj i regiji "Dolina sunca".

Kako bi što prigodnije proslavili završetak snimanja, producenti Igor Šumaković, Robert Tomljenović i Filip Fruk okupili su ekipu na istom mjestu gdje je snimanje serije i započelo, u samoborskom restoranu Lavica, te iznenadili glumce Anu Vilenicu i Ivana Hercega ukusnom tortom s njihovom fotografijom. Organiziran je i završni party u zagrebačkom klubu Gjuro na kojem se plesalo i pjevalo do ranih jutarnji sati. Neizostavna na repertoaru DJ-a bila je svima već znana naslovna pjesma serije "Dolina sunca" i stihovi "Idem dalje..."

Glumci su ipak priznali kako su i pomalo tužni što je snimanju došao kraj jer se više neće tako intenzivno družiti. Zajedničke jutarnje kafe, pripreme za scene i višesatno druženje izrodilo je mnoga prijateljstva koja će trajati do kraja života.

"Sada smo poput obitelji", rekla je Višnja Babić. "Nadam se da ćemo se nastaviti i dalje družiti i njegovati odnose koji su nastali radom na ovom projektu."

Na seriji je angažovano preko 40 glumaca, uz gostovanja raznih glumaca iz cijele regije. Snimano je na eksterijerima grada Samobora i Zagreba i u studiju veličine preko 2.000 kvadratnih metara. Za potrebe snimanja s vanjske strane studija čak je izgrađen i mali trg, preslika Samoborskog središnjeg trga.

Gledatelji naravno mogu i dalje pratiti seriju koja se svakodnevno emitira i tako do 13. jula kada će biti prikazana i posljednja, 210. epizoda.