"Hayat traži zvijezdu"
0

Završene audicije za Hayatov reality show

Sarajevo-x.com
Sedam dana trajale su turneje po Bosni i Hercegovini, odnosno audicija u Mostaru, Bihaću, Tuzli, Zenici i Sarajevu, u okviru novog reality showa "Hayat Production traži zvijezdu".

Stručni žiri činili su Ana Babić, operna umjetnica i profesorica solo pjevanja, autor Fahrudin Pecikoza, Harun Mahmutović, direktor Hayat produkcije i gostujući žiri: Hanka Paldum, Leo, Nedžad Salković i Sanja Arnautović.

Kako javljaju iz Hayat Productiona, pri odabiru neće biti presudne samo glasovne mogućnosti već i kompletan vizuelni identitet, odnosno personality samog kandidata.

Na audicije za ovaj reality show prijavilo se 500 kandidata, a ko je prošao dalje javnost će saznati u septembru kada će biti emitovan prvi live show.

"Veoma je interesantno koliko se mladih ljudi prijavilo na audiciju, a još zanimljivije je da ima i onih koji su uvjereni u to da znaju pjevati iako o tom pozivu ne znaju ništa", kaže Ana Babić i dodaje: "Najbitnije je da smo za septembarski show dobili dosta odličnih pjevača koji imaju potencijala da zaista postanu zvijezde".

Direktor Hayat Productiona, Harun Mahmutović ističe kako će oni svim snagama stati iza pobjednika show-a kako bi napravili istinsku bh. zvijezdu.

Urednik projekta Igor Todorovac ističe da će u septembarskom show programu prije svega imati odlične pjevače i svakako odličan show koji će po svom konceptu biti drugačiji od dosad viđenih.