Od 3. augusta
9

"Zakon jačeg" i "Emoji film" stižu u Cinema City

Od 3. augusta na repertoaru Cinema Cityja stižu dva nova filmska naslova "Zakon jačeg" i "Emoji film".

"Zakon jačeg" (Shot Caller) je kriminalistički triler reditelja Rica Romana Waugha, a glavne likove tumače Lake Bell, Nikolaj Coster-Waldau i Jon Bernthal.

Jacob Harlon je uspješan finansijer koji živi savršenim životom s porodicom i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubistvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke i prisiljen je činiti nezamislive stvari kako bi preživio, pa tako postaje član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande ga prisili da izvede opasan posao na ulicama Južne Californije...

"Emoji film" (The Emoji Movie) je animirana komedija reditelja Tonya Leondisa.

"Emoji film" otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela.

U ovom svijetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nakani da postane "običan" poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznatog razbijača šifri Jailbreaka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati "popraviti" Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovoj trojici nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od brisanja.