Film/TV
0

"Za one koji ne mogu da govore", "Diana" i "Gravitacija" u Cinema Cityju

Premijera filma rediteljice Jasmile Žbanić "Za one koji ne mogu da govore" upriličena je sinoć u multipleksu Cinema City.

Film snimljen prema istinitom događaju prikazan je u dvoranama 1 i 4, uz prisustvo rediteljice, ekipe filma, kao i mnogobrojnih zvanica. Od 3. oktobra Cinema City počinje sa redovnim prikazivanjem filma "Za one koji ne mogu da govore".

Umjesto da, kao i svi drugi, otputuje na Fidži, Kym, turistkinja iz Australije, odlučuje posjetiti Bosnu. Slijedeći upute iz turističkog vodiča, odlazi u Višegrad, gradić na granici između Bosne i Srbije natopljen historijom. Nakon besane noći u romantičnom hotelu Vilina vlas, Kym saznaje šta se tu događalo tokom rata. Ona više nije obična turistkinja, ovo iskustvo zauvijek će joj promijeniti život.

Pretprodaja ulaznica počinje od 1. oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

Od 3. oktobra pogledajte dugo očekivani film "Diana", koji predstavlja život britanske ikone koju obožavaju milioni. Najslavnija žena na svijetu, najomiljenija princeza u historiji monarhija - Diana, princeza srca. Intrigantna ljubavna priča opisuje kako je sreća koju je pronašla u ličnom životu pomogla Diani uspjeti u svojoj ulozi kao značajna međunarodna humanitarna aktivistica.

Pretprodaja kino ulaznica za film "Diana" počinje od 1. oktobra na blagajnama Cinema Cityj.

Novi triler "Gravitacija 3D" (Gravity) od 3. oktobra je na repertoaru Cinema Cityja. Imat ćete priliku pogledati Sandru Bullock u ulozi doktorice Stone, koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, kao i omiljenog Georgea Clooneyja u ulozi iskusnog astronauta Matta Kowalskog kojem je ovo posljednji let. Međutim, prilikom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa, Stone i Kowalski se odvajaju od shuttlea, lebdeći bespomoćno u beskrajnu tamu. Zaglušujuća tišina govori im da je veza sa Zemljom prekinuta, kao i svaka nada za spas. Strah prerasta u paniku dok se nivo preostalog kisika smanjuje sa svakim novim udahom. Jedini put za spas zastrašujuće je prostranstvo svemira.

Obezbjedite već danas vaše kinoulaznice za film "Gravitacija 3D".

Kao poslastica u mjesecu oktobru Cinema City je priremio proslavu svog četvrtog rođendana. Posjetioci će moći da uživaju u četiri dana zabave od 7. do 10. oktobra uz super nagrade, specijalne ponude i party u Café baru Cinema City.

Pratite nas na našoj oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju.