Film o legendi
0

Will Smith nije dobar za ulogu Mandele

Sarajevo-x.com
Hollywoodski glumac Will Smith priznao je da se ne osjeća dovoljno dobrim da bi glumio Nelsona Mandelu, legendarnog južnoafričkog predsjednika.

Slavni glumac Will Smith otkrio je da nema dovoljno samopouzdanja za ulogu velikana kao što je Nelson Mandela, kao ni za ulogu pjevača Neila Younga kojeg je također trebao tumačiti na velikom platnu.

'Nisam toliko siguran u sebe da bih mogao reći da ću to odglumiti onako kako treba. Možda nisam još tako dobar glumac ni čovjek, a i previše poštujem Mandelu i Younga da bi pristao da to odradim polovično', otkriva Smith.

'Ja stalno pomjeram svoje granice i trudim se da idem naprijed ali da li jedan momak iz Philadelphije može promijeniti svijet filma? Zato sad ne mogu reći da li sam prava osoba za ta dva filma', dodaje slavni 41-godišnjak.

Will Smith oženjen je glumicom Jadom Pinkett s kojom ima dvoje djece, a ima i sina iz prethodnog braka. Djeca Smithovih također pokazuju veliki interes za glumu i pojavila su se s ocem u već dva filma 'Pursuit Of Happyness' i 'I Am Legend'.