Film/TV
1

Vrući plesni koraci uz "Step up 4" u multiplexu Ekran Zenica

Klix.ba
Neka vas ponese ritam uz nastavak najuspješnijeg plesnog serijala u 3D tehnici, koji nam dolazi pod originalnim nazivom "Step Up: Revolution 3D".

Četvrti po redu nastavak najuspješnijeg plesnog serijala "Step up 4" obećava vruće plesne korake, odličnu muziku i ritam koji će vas ponijeti. Radnja filma smještena je u užarenom Miamiu. Emily, kćerka bogatog biznismena dolazi u Miami kako bi postala profesionalna plesačica, ali se ubrzo zaljubljuje u Seana, mladića koji predvodi plesnu grupu s navodnom lošom reputacijom. Naporno treniraju kako bi pobijedili na takmičenju i osvojili veliku stipendiju. Hoće li talent, radi i vrući plesni podiji biti dovoljni?

Termini projekcija svaki dan od 14:00 i 19:00 sati.

Već za narednu filmsku sedmicu, od 9. augusta, multiplex Ekran, priprema pravu poslasticu za sve generacije. Riječ je o najnovijem animiranom ostvarenju iz studia Pixar, koje nam ovaj put dolazi u Disney Digital 3D tehnici, animiranoj avanturi "Merida Hrabra" (Brave). Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predjele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i s Meridom Hrabrom, glavnom junakinjom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zvijeri…