|

Vrele scene i sočni detalji u nastavku filmskog fenomena "Pedeset nijansi - Mračnije" u Cinema Cityju

Vrele scene i sočni detalji u nastavku filmskog fenomena "Pedeset nijansi - Mračnije" u Cinema Cityju
22
Klix.ba
9.2.2017. u 08:07
36
komentara
22

dijeljenja
1/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
2/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
3/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
4/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
5/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
6/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
7/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
8/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
9/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
10/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
11/11 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Prepuna sala Cinema Cityja sinoć je bila premala da primi sve ljubitelje svjetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi - Mračnije" u kojem se Jamie Dornan i Dakota Johnson vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele.
Novi nastavak stigao je u februaru, a veliki filmofili pozivaju da se za Dan zaljubljenih prepustite nečemu za nijansu mračnijem.

Detalji i vrele scene drugog nastavka filma na pretpremijeri u Cinema Cityju bili su mnogi "sočniji" i "mračniji", baš kao što smo mogli očekivati od glavnih protagonista Christiana i Anastasie.


"Pedeset nijansi - Mračnije" vratio se na filmsko platno u velikom stilu nakon prvog dijela filma iz 2015. godine koji je zaradio više od 560 miliona dolara širom svijeta.

Kad povrijeđeni Christian Grey pokuša ponovo namamiti opreznu Anastasiu Steele u svoj život, ona će zahtijevati novi ugovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju izgraditi povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju kružiti oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Jedan od najzanimljivijih dijelova filma je definitivno "bal pod maskama", a glumci su nakon snimanja otkrili da im je upravo te scene bilo i najzanimljivije snimati.
Prijavi grešku


Komentari (36)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...