Film/TV
0

Vraćaju se Bad Boysi

Klix.ba
Režiser Michael Bay i producent Jerry Bruckheimer, filmski duo koji nam je donio <em>The Rock</em>, <em>Armageddon</em> i originalne <em>Bad Boyse</em>, se vraća sa najnovijom napetom akcijom, <em>Bad Boys II</em>.

Ponovo se udružuju (na zadovoljstvo svih) zvijezde originalnog filma, Will Smith i Martin Lawrence, te vraćaju svojim starim ulogama koje su ih proslavile na velikom ekranu, detektivima odjela za narkotike Mike Lowreyu i Marcusu Burnettu. U ovom nastavku, popularni policijski duo je poslan zajedno sa high-tech divizijom da istraži slučaj proizvodnje ecstasya u Miamiju, da bi ih njihovo istraživanje na kraju slučajno dovelo u veliki slučaj zavjere koja uključuje šefa mafije, čije su želje da preuzme gradsku trgovinu drogom pokrenule krvave ulične ratove.

Ali i prijateljstvo Mikea i Marcusa se ugrožava kada Mike počinje izlaziti sa Marcusovom sestrom Syd. Ukoliko ne uspiju odvojiti lične odnose od profesionalnih, "bad boysi" će biti u opasnosti da upropaste čitav slučaj, te uz to ugroziti Sydin život.Inače, Michael Bay je također nedavno izjavio MTV-u da se već planira i treći dio. "Vidjećemo kako će ovaj proći", rekao je Bay nakon predpremijere filma. "Ali prema reakcijama publike kojem je prikazana test verzija filma, mislim da će se serijal nastaviti".

"Pokušali smo da ne napravimo samo jedan standardni nastavak. Mislim da je ovo velik film sam za sebe. Smiješan je. Smiješan je film, a također ima 'R' rejting, tako da ono što je smiješno ne smijemo ni prikazati u trailerima i reklamama. Također je puno veći film od prvog, veća je priča, likovi se više razvijaju. Ljudi kojima smo ga prikazali su mislili da je smješniji. A ima također i puno akcije. Čista je zabava".

Bad Boys II u svjetska kina izlazi 18. jula, a zasada sjajan najnoviji trailer pun akcije (uključujući i fenomenalnu scenu jurnjave auta) možete pogledati ovdje.