{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIP Survivor: Gledajte kako će se snaći lica sa naslovnica

S
Sarajevo-x.com
13.3.2012. u 18:55
0
36
VIP Survivor: Gledajte kako će se snaći lica sa naslovnica
0
U bogatoj proljetnoj shemi koju svojim gledateljima ovog proljeća donosi OBN mjesto je našao i ekskluzivni VIP Survivor koji je u domaćoj produkciji snimljen u džungli sa celebritijima iz našeg regiona.
Ove godine produkcija sprema i iznenađenje s posebnim emisijama koje će pratiti redovna emitiranja i dati gledateljima malo hrabriji i otkačeniji pogled na Survivor.

Survivor je već pomjerio granice reality show programa, ali je VIP verzijom napravljen još veći iskorak. Daleko od svijeta show bizza, 18 zvijezda proći će kroz pakao kakav nisu mogli da zamisle.

Borba sa hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe sa drugim takmičarima, kao i lične drame, svakodnevno će zagorčavati život popularnim facama. Njihova izdržljivost, smjelost, snalažljivost i volja biće na testu. Prenemaganje i razmaženost se neće tolerisati jer povlastica nema čak ni ni za lica sa naslovnica. Dnevne borbe između takmičara za male nagrade mogu im donijeti samo "nekoliko sati boljeg života", sve ostalo biće životarenje.

Pred zvijezdama je mnogo izazova, teških trenutaka, uspona i padova, a cilj svakog od njih je isti: Preživi, pobjedi i osvoji 50.000 eura.

Gledajte kako će se snaći u divljni učesnici VIP Survivora: Martina Vrbos, Milan Gromilić, Nikola Šoć, Mia Begović, Neven Ciganović, Ognjen Kajganić, Radovan Stošić, Stanija Dobrojević, Sebastaijan Flajes, Marko Karađić, Jelena Maćić, Aleks Grdić, Maja Lena Lopatini, Ava Karabatić, Kristina Bekvalac, Aleksandra Nakova, Žare Berber i Vlada Vuksanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: