OBN
0

VIP Survivor – "Dolazak na filipinska ostrva" ovog petka

Sarajevo-x.com
U petak, 22. oktobra, u 22:20 sati samo na OBN televiziji možete gledati prvu epizodu i dolazak učesnika emisije "VIP Survivor" na filipinska ostrva.

Šesnaest poznatih osoba sa velikim medijskim iskustvom otisnuli su se u avanturu za koju su vjerovali da su spremni. Samo jedan od njih, najbolji, postati će pobjednik, ponijeti će titulu “jedini preživjeli” i osvojiti će 50.000 eura.

Poslije više od 50 sati leta poznata lica se približavaju konačnom odredištu. Ushićeni, širom otvorenih očiju, takmičari “gutaju” svaki prizor na obali jugoistočne Azije, gdje se iskrcavaju. Mještani ih ukrcavaju u svoja skromna prevozna sredstva na tri točka i dovoze do mjesta odakle se dalje može samo vlastitim nogama. Sa teretom na leđima, iscrpljeni od dugog putovanja, već na prvom koraku prinuđeni su da dobro zagriju mišiće, prolazeći kroz rižina polja, blato, mulj, gazeći sve dublje u divljinu i nepoznato.

Susret sa Andrijom Miloševićem neće ih mnogo obradovati, jer on saopštava da ih, nakon svega što su prešli, čeka još jedan izazov i da se u ovoj igri žene bore sa ženama, a muškarci sa muškarcima. Takmičari su podijeljeni u dva plemena "mušku" i "žensku" ekipu.

Marko i Bojana kao kapiteni dobivaju prvi zadatak, odlazak u nabavku. Problemi nastaju čim pristignu, jer sporazumijevanje na engleskom ne funkcioniše, a prodavači za cijenu svakog proizvoda moraju da traže potvrdu lokalnog "bossa" – sićušne bakice koju zovu "mama" i koja se za sve pita.

Knezu, koji koristi tehniku "govori što glasnije pa će te razumjeti" i obilato koristi gestikulaciju, cjenkanje ide jako dobro, pa on i Nikola dolaze do famozne lupe, za koju kažu da će im značiti kada budu palili vatru. Goca i Biljana nisu baš sasvim sigurne da li im je preča so ili banane, ali kada vide da im je lupa otišla ispred nosa, bilo kakvo sredstvo za paljenje postaje prioritet. Lokalni žitelj će im ponuditi upaljač, ali cijena je takva da čak ni Biljanina ponuda da "mamu" obuče u svoju majicu ne vrijedi.

U međuvremenu, "muško" i "žensko" pleme zauzimaju pozicije na svojim odvojenim ostrvima. Žene polako, bojažljivo otkrivaju svoju novu teritoriju, pronalaze kovčeg sa neophodnom opremom za preživljavanje, šetkaju ostrvom, istražuju, dok se muškarci odmah bacaju na posao sječenja granja i izgradnje kampa.