Film/TV
1

Veliki Brat na OBN TV: Ukućani pokazali vještine zavođenja

Sponzorirani članak
Ukućani Velikog Brata pokazali svoje umijeće zavođenja u "ljubavnom gnijezdu". Veliki Brat je htio provjeriti koliko su njegovi stanari spretni u zavođenju i udvaranju.

Svaki od stanara je u svom "gnijezdu" koje se nalazilo u ispovjedaonici ugostio troje stanara koji su ga u tri minute trebali osvojiti svojom kreativnošću i duhovitošću. Prvog zavodnika su birali sami stanari, drugog je prvi zavodnik birao izvlačenjem papirića iz šešira, dok je trećeg birao Veliki Brat. Ukoliko stanari prođu tri uzastopna dnevna zadatka, od kojih je ovaj prvi, povećat će im budžet za 10 posto. Prva je na redu bila Jozefina koja je ugostila Miku kojeg je sama izabrala, Mirjanu koju su izabrali drugi stanari te Ervina kojeg je pozvao Veliki Brat. Naravno, najupečatljivije je bilo zavođenje Ervina i Darka koje su mnogu okarakterisali kao prirodno. Ervin jednostavno po prvi put u Velikom Bratu slagao savršene rečenice.

Đole i Luća skinuli majice i odmah prešli na stvar!

Mačo Đole i Giba se u ljubavnom zanosu pošteno ispipkali!

Kako su se ostali ukućani udvarali moći ćete vidjeti večeras od 21:50h kada je dnevni pregled Velikog Brata u programu OBN TV!