Veliki Brat na OBN TV: Tina s Goranom otišla predaleko?

Klix.ba
2.12.2015. u 15:00
3
Veliki Brat na OBN TV: Tina s Goranom otišla predaleko?
3
1/3
2/3
3/3
Tajni zadatak Tine i Darka jeste da navedu Gorana da pomisli da se Tina zaljubila u njega. Čini se da im ide veoma dobro, ali sada je Tinu obuzeo strah: Da li je otišla predaleko?
Darko je počeo Tini jako ići na živce i sestra Šegetin više ne bira riječi kad je on u pitanju.


Darku, čija je Tina simpatija, njezino se ponašanje nikako ne sviđa. "Ja sam prema njoj fer, ona prema meni nije", govorio je Ervinu koji ga je tješio i rekao kako je ona sigurno uz njega cijelo vrijeme, no da je možda čudna zbog zadatka.
Darka je izbacilo iz takta što se Tina tokom dana dok su vježbali izderala na njega i rekla mu da joj se "skine s kičme".


Ervin se i dalje pokušava svidjeti Barbari no čini se kako mu to baš i ne ide od ruke. "Što te briga šta će ljudi misliti, malo se opusti, nemoj uzimati u obzir svaku kritiku. Ervine, budi muško ili bolje šuti", savjetovala je Barabara Ervina koji svaku kritiku uzima k srcu. On joj je, sav zbunjen i u svom stilu, rekao kako ne zna i ne može drugačije.


Čim je napustila kuću Velikog Brata, Mirjana se bacila na društvene mreže, a najaktivnija je na Facebooku. Zahvalila se svim svojim fanovima, a na negativne komentare nije se obazirala, kao što to nije radila niti u kući.


Dnevni pregled Velikog Brata pogledajte večeras od 21:40 sati na OBN TV.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: